Armadillo Film is an independent production company.

Focusing on human-interest points of view, Armadillo is involved in developing features
and shorts as well as documentaries.

News

Polska Warrior zoekt Poolse (stem)acteurs

2 februari 2016 – Voor Polska Warrior zoeken we vier Poolse (stem)acteurs die half maart 2016 de stemmen kunnen inspreken bij de animatie karakters. Op de facebookpagina https://www.facebook.com/polskawarrior houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze productie.

More →

Polska Warrior in productie

1 februari 2016 – Polska Warrior is volop in productie. De animatie wordt volledig gedaan in Groningen. Happy Ship en Big Pixel zijn de twee studios die het animeren voor hun rekening nemen. De premiere is op Cinekid 2016.

More →

Löss in premiere op HAFF

1 februari 2016 – Löss zal in (wereld)premiere gaan op het Holland Animatie Film Festival dat van 16-20 maart zal plaatsvinden in Utrecht

More →

KORT! 2016

16 september 2015 – NTR, het Nederlands Filmfonds, het Mediafonds en CoBO organiseren voor de 16e keer KORT!. Nieuwe en gevestigde regisseurs en scenaristen uit Nederland en Vlaanderen krijgen de kans om korte fictiefilms te maken. KORT! bestaat uit tien korte fictiefilms met een lengte tussen de 5 en 10 minuten. Ook animatiefilmprojecten kunnen aan […]

More →

oproep voor Ultrakort

24 augustus 2015 – we zoeken nog naar unieke, gedurfde, gestileerde, bijzondere plannen voor Ultrakort. Deadline voor indienen 13 oktober.

More →

(Nederlands) KORT! 2015

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

More →